WANITA! JAGALAH DIRI ANDA

Orang perempuan yang tahu menangis siang malam.
Sakit hati, iri hati tengok kebahagiaan orang lain.
Asyik2 bercakap dalam hati…untungnya laki orang tu baik nye. so sweet… tapi muka bini tak boleh bla. macam muka pecah pintu pon ada. bini Plussize tapi husband baik je tak pernah ada problem rumahtangga.

Compare lately ni…
Isteri bergaji besar. rumah besar kereta besar. nak beli apa semua boleh beli. tak ada masalah kewangan. isteri bergaya. cantik menawan. malangnya hubungan suami isteri dingin, jauh dan tidak sefahaman.
Akhirnya..
Si suami selingkuh. makan luar dan beristeri lebih dari satu.

Malangnya lagi…
Kebanyakkan isteri bila suami makan luar. sering menunding jari kearah suami yg tidak setia. hakikat sebenarnya isteri terlupa “APA PERANANNYA”

MALANGNYA LAGI….
dengan kesibukan bekerja badan menjadi letih menyumbang kepada pengeluaran keputihan lagi penat badan tu lagi banyak keputihan keluar.
MALANGNYA LAGI DAN LAGI…
keputihan yang tidak di cegah, menjadikan kemaluan berbau busuk dan meloyakan. menjadikan gatal – gatal dan tidak selesa. dan berjangkit kepada suami ketika melakukan hubungan intim. suami pon mengalami masalah gatal – gatal dan berbisul ataupon berjerawat di kemaluannya.

MALANGNYA LAGI DAN LAGI DAN LAGI….
Wanita – wanita ini meminum air batu mengakibatkan peranakkan dan rahim menjadi kembang. menjadikan keadaan faraj lecak berair. Mengurangkan rasa cengkaman ketika melakukan hubungan kelamin. membuatkan suami berdayung lebih dan memenatkan jika sering berulang akan menjadikan bosan dan tidak sensasi lagi.

LEBIH PARAH DAN LEBIH MALANG KEADAAN ITU….
Bila bibir faraj ternganga dan laluan rahim longgar kerana sudah melahirkan anak berkali – kali. menjadikan perkara- perkara malang di atas lebih parah dan susah dibendung.

INI SEMUA MENJADIKAN ANDA BERASA RENDAH DIRI DI HADAPAN SUAMI DAN RASA HILANG KEYAKINAN DIRI UNTUK BERMESRA DAN BERCINTA.
Dan lebih menduka citakan kelukaan ini ditambah lagi dengan stress dan bebanan tempat kerja. menjadikan anda BERTAMBAH JAUH DENGAN SUAMI ANDA. aKHIRNYA ANDA CEMBURU, CURIGA, BERTENGKAR, RENGGANG, DINGIN DAN ANDA SUNGGUH MEMBOSANKAN kerana GAGAL MENGHIBUR HATI SUAMI. AKHIRNYA… terbuka luas peluang suami anda merebut kehangatan cinta wanita lain. dimana disitu anda sudah kesepian dan ditinggalkan.

KETIKA ANDA MENYEDARI…..
RAMAI PAKAR KAUNSELING SURUH ANDA MENJAGA BILIK TIDUR.
malangnya wanita…tidak menyedari kegagalan rumahtangga adalah kegagalan ditempat tidur. kegagalan berkomunikasi dan menjalin cinta selepas berkahwin dan melahirkan anak.

MENJAGA CINTA, MENJAGA SUAMI NO.1 JAGALAH KESIHATAN RAHIM ANDA.

RAHIM YANG SEHAT, MUKA AKAN BERSERI DAN BERCAHAYA.
RAHIM YANG SEHAT, BADAN CERGAS BERTENAGA
RAHIM YANG SEHAT, FARAJ CANTIK DAN WANGI
barulah anda fikirkan penampilan anda dengan branded item yang mahal-mahal.

TIADA MAKNANYA LAGI..jika kita berpakaian cantik, berkereta besar, berumah besar, berpangkat tinggi dan duit yang banyak JIKA KITA GAGAL MEMBAHAGIAKAN SUAMI YANG KITA CINTA. JIKA KITA GAGAL MENGEKALKAN AYAH UNTUK ANAK – ANAK KITA. JIKA KITA GAGAL MEMPERSEMBAHKAN DIRI YANG TERBAIK UNTUK SUAMI KITA.

Jika belom berlaku. jagalah dari sekarang. jika sudah berlaku cepat2 lah kita ubati.

JANGAN NANTI MALAM2 BERKETUK PINTU RUMAH BIDAN. AJAK KAWAN SATU OPIS PEGI JUMPA BOMOH ” mau bikin suami balik kepangkuan” rupa2nya bukan bomoh. tapi bidan kampung. bagi ubat jamu dan tips. akhirnya naseb baik BOLEH BIKIN JADI WANITA TERHEBAT. AKHIRNYA SUAMI BALIK KEPANGKUAN ISTERI DAN ANAK2.

KALAU CINTA SELINGKUH SUAMI ” BARANG BAIK” MEMANG MENANGISLAH KAMU lagi-lagi minah indon org gaji yang tak ada gigi. lagi hati renyuk. tapi nak buat macam mana “muka buruk barang sedap” abang pon sayang.

Renung – renungkan. fikir – fikirkan. Jaga – jaga….

Bersyukurlah dengan suami yang kita ada. tinggal jaga baik – baik dan memberikan yang terbaik setiap masa.
– Kerana isteri yang mampu menyenangkan hati suami adalah PENAWAR DALAM RUMAHTANGGA
– Suami yang senang hati, rumahtangga terjaga dan anak – anak terbela.
insyaallah…

*** Rakan – rakan jadilah isteri dan bidadari dirumah suami kamu…kerana rumahku, syurgaku > Pesanan dari KOLEKSI PENJAGAAN DALAMAN SERI DEWI MALAM


Kongsi Artikel Ini